Bloid – death / trash uit Alkmaar

Bloid

Bio
Bloid (westfries voor blij) vrolijke naam, zware deunen. Waar andere bands uit het genre er een stoer metal imago op na houden neemt Bloid het allemaal met een korreltje zout. Het maken van kick ass metal staat voorop. Bloid is muzikaal gezien een band om in de gaten te houden!

De band bestaat uit de leden Rijnes, bas en zang, Jeroen, gitaar en zang en Daan, drums. Dit trio heeft genoeg in huis om je een ferme, muzikale metaltik voor je kanis te geven. Live is deze band zeer energiek, strak en interessant om naar te kijken en luisteren.

Bloid heeft al heel wat interessante optredens mogen verzorgen. Zo heeft de band bijvoorbeeld met Gojira, Arch Enemy en Master het podium gedeeld. Maar ook met met Neerlandsche grootheden zoals Textures en the Lucifer Principle. Bloid heeft o.a. gestaan in de P60 in Amstelveen, de Groene Engel in Oss en de Melkweg in Amsterdam.

Er zijn ondertussen 3 EP’s uitgebracht in eigen beheer. Momenteel bereidt Bloid zich voor om wederom de studio in te duiken om nieuw materiaal op te nemen. Voor up to date info check Bloid op facebook of deze Bloid.net site.

Members
Rijnes – Bas en Zang
Jeroen – gitaar en zang
Daan – Drum

Contact info
info@bloid.net

Website
www.bloid.net

Music

Video

Discography
2006 – Bloid
2008 – Chaos, dat had je vroeger nie
2010 – Momentum (EP)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s